RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Створюють пару на все життя: астрологи назвали найміцніші союзи за гороскопом

Астрологи назвали найбільш гармонійні пари за знаком Зодіаку, які здатні разом пройти свій життєвий шлях до кінця.

Про це пише rsute.

Водолій з Овном

Як Овен, так і Водолій цінують свободу, люблять подорожувати та потребують нових емоцій. Навіть із роками запал цих партнерів буде таким же жарким, а почуття збережуться на все життя.

Овен зі Стрільцем

Народжені під цими сузір'ями – добрі друзі та пристрасні коханці. Вони завжди на одній хвилі, відчувають один одного та здатні веселитися разом як діти. З боку союз цих знаків Зодіаку виглядає трохи божевільним.

Телець із Раком

Стосунки представників цих астрологічних символів тонкі, чуттєві, ніжні. Вони розуміють одне одного без слів і читають думки. Таке порозуміння дає можливість парі повністю уникати сварок.

Телець із Козерогом

Дві терплячі та спокійні людини, здатні створити міцний союз. Попри свою схожість, відчувають одна до одної справжню потужну пристрасть, яка збережеться протягом довгих років.

Телець із Дівою

Астрологи вважають, що представники цих знаків Зодіаку здатні зробити один одного щасливими. Зазначимо, що такий союз буде спокійним і зваженим, всупереч негнучкості та вимогливості Діви.

Близнюки з Терезами

Пара інтелектуалів, які можуть розмовляти годинами та цінують насамперед духовну близькість. Обидва вони люблять розмірковувати та нестись у мрії. Збоку виглядають зовсім беземоційними.

Близнюки з Водолієм

Народжені під цими сузір'ями мають багато спільних інтересів. Обидва вони вміють радіти життю, відкриваючи його нові грані. Крім того, представники стихії Повітря не бояться експериментів.

Рак зі Скорпіоном

Водна стихія наділила ці знаки емоційністю, тому, на перший погляд, такий союз виглядає надто ризикованим. Однак насправді Скорпіон дбайливо ставиться до ранимого Раку, а той поважає пристрасність Скорпіона.

Риби з Раком

Такі партнери ідеально розуміють одне одного і майже не сваряться. З роками вони ще більше стають схожими один на одного, тому з боку вже й не розрізнити.

Лев зі Стрільцем

Попри різні інтереси та сильний темперамент кожного з партнерів, вони здатні збудувати щасливий шлюб. Лев та Стрілець доповнюють один одного та поважають особистий простір партнера.

Водолій з Терезами

Така пара відрізняється порозумінням. Вони знаходять спільні інтереси та багато в чому схожі. Обидва охоче поступаються один одному заради гармонії у стосунках.

Скорпіон із Рибами

За словами астрологів, ці люди ніби створені одне для одного. Їхні стосунки відрізняються гладкістю, а зв'язок такий глибокий, що дозволяє відчувати бажання один одного. Такий союз зазвичай триває до кінця життя.

Раніше ми опублікували гороскоп для всіх знаків Зодіаку на лютий 2022 року.