RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Доводять будь-яку справу до кінця - топ-5 найрозумніших знаків Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які мають непересічний розум. Вирізняються розумовими здібностями Водолії, Близнюки, Терези, Скорпіони та Стрільці.

Про це повідомляє Rsute.

Водолій

Зірки подарували тим, хто народився під цим знаком, високий емоційний та соціальний інтелект. Все, за що беруться Водолії, вдається краще за інших. До всього - вони вдало виконують завдання незалежно від того - добровільно чи примусово. На перший погляд, вони можуть здатися зарозумілими чи хвалькуватими, проте це хибне враження. Цей знак одразу ставить для себе чіткі цілі та націлений на успіх за допомогою аналітичного складу розуму. Ще вони доволі кмітливі, тому наділені чудовим почуттям гумору.

Близнюки

Народжені під цим знаком мають чудовий склад розуму та високий творчий потенціал. Вони здатні знайти вихід із будь-якої ситуації, їх оточують друзі, обожнюють подорожувати, насолоджуючись життям та отримуючи від нього все, що забажають. Вони мають інтерес до всього. Їх також приваблюють настільки ж розумні й освічені люди, з якими можна вести бесіди на різні цікаві теми.

Терези

Представники цього знаку Зодіаку - теж у списку найрозумніших, хоч вони усвідомлюють, що далеко неідеальні. Завдяки розуму і логіці мислять критично, відстоюють власні інтереси в будь-яких ситуаціях. Найважливіша риса - обачність, що дозволяє бути попереду своїх конкурентів. Терези не програють у суперечках та конфліктах. Ще астрологи називають їх душею компанії.

Скорпіон

Цей знак Зодіака має "холодну" голову, яка не дає діяти, не обдумавши ідеї цілком. Вони завжди вміють вийти сухими з води, і піднімаються щоразу після кожного з падінь. Скорпіони точно знають свої цілі та налаштовані на їх досягнення. Люблять поспілкуватися з оточенням про духовне. На них можна покластися. Скорпіони завжди тягнуться до знань, нова інформація заходить у пам'ять швидко та легко.

Стрілець

Інтелект відіграє для Стрільців важливу роль, тому завжди прагнуть дізнаватися багато нового. Вони цікавляться різними новинами, щоб це ставало темами для розмов. Вони дуже товариські, будують з оточенням стабільні стосунки. Їх важко обдурити, адже наскрізь бачать усіх людей. Вони відкриті для критики та пропозицій, а діють, враховуючи тільки власну вигоду. У компанії Стрільці люблять "блиснути" розумом, чим викликають подив у незнайомців.

Нагадаємо, що астрологи назвали найгармонійніші пари за знаком Зодіаку, які здатні пройти свій життєвий шлях до кінця разом.