RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Не люблять марнувати гроші: ТОП-4 найжадібніших знаків Зодіаку

Астрологи склали рейтинг чоловіків за гороскопом, які не люблять розлучатися з грошима. Найбільш меркантильними виявилися Козероги, Діви, Раки та Скорпіони.

Про це пише GuruTest.

Козеріг

Головними скупердями вважаються Козероги. Заповзятливість та далекоглядність оберігає їх від витрат на подарунки дівчатам, які можуть завтра зникнути, а економність – від марних витрат.

Діва

Причиною жадібності чоловіків-Дів є їх прагнення заощаджень. Відкладаючи гроші, вони часто втрачають почуття міри та відмовляють буквально у всьому не лише своїй обраниці, а й собі самому, ведучи аскетичний спосіб життя.

Рак

Представники цього астрологічного символу дуже меркантильні, тому дають гроші лише законній дружині та в невеликій кількості. З усім тим, вони можуть розщедритися на сімейну подорож і не жадібні при купівлі подарунків на головні свята року.

Скорпіон

Скорпіони виявляють щедрість до дівчат, які зробили їх щасливими. Тому у народжених під цим сузір'ям цукерково-букетний період є не початком стосунків, а їх продовженням. Цих чоловіків вже не можна вважати жадібними, як і марнотратами, хоча спочатку вони й можуть здатися скнарами.

Раніше ми назвали трьох найкращих залицяльників за знаком Зодіаку, які догодять жінці у всьому.