RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Біжіть від таких подалі – названі головні деспоти за знаком Зодіаку серед чоловіків

Ревнощі - знайоме всім почуття, яке психологи радять уникати. Загалом ревнувати - це нормально, але тільки до того моменту, коли це не заважає жити ні вам, ні вашій другій половинці. Астрологи стверджують, що серед знаків Зодіаку можна виявити справжніх деспотів, котрі доведуть своїми ревнощами до сказу.

Про таких чоловіків пише "Апостроф" з посиланням на передбачення астрологів.

Скорпіон

Представники цього знаку заслужено посідають лідерське місце серед ревнивців. У стосунках вони показують себе як деспоти та справжні тирани. Скорпіони вважають: "Все, що мене оточує, - моє". У тому числі дівчина чи дружина. Його обраниця має постійно звітувати про свої пересування та надсилати її геолокацію за допомогою мобільних додатків. Скорпіони часто настільки сильно контролюють, що будуть обирати обраниці одяг, перевіряти макіяж і таке інше. Однак, коли вони запідозрять зраду (часто навіть уявну), то відразу не скажуть, а будуть виношувати план помсти. Тому про жодний флірт чи невинний погляд на іншого чоловіка не може йти й мови.

Овен

Самовпевнені Овни посідають друге місце в рейтингу деспотів у стосунках. Вважаючи себе найкращими, вони бояться зради своєї коханої і через це стають жахливими ревнивцями. Навіть якщо їм "привидиться" натяк на зраду, то вони не триматимуть себе в руках. Бурхливий темперамент Овнів підштовхне їх до висловлення усіх негативних думок про обраницю без краплі сорому. Переконати чоловіка, народженого під цим знаком, чи намагатися довести свою невинність марно - розлючений Овен нічого не почує.

Діва

Діви - спокійні, господарські люди, які мають чимало комплексів. Один з яких - жага "все своє тримати поруч". Він прагне, аби його обраниця, особливо якщо вона яскрава та приваблива дівчина, постійно була біля нього. Від природи Діви підозрюють усіх і все, це часто слугує фундаментом для ревнощів. Жінки, які живуть із чоловіками-Дівами знають, що навіть легкий флірт з іншим чоловіком, може викликати напад ревнощів. Такі чоловіки хоч і не влаштують привселюдний скандал, але вдома чекають справжні баталії та з'ясування стосунків.

Лев

На четверте місце потрапили чоловіки-Леви, що відрізняються почуттям власної величі та жаги до привласнення. Зовнішню миролюбність та спокій вмить може розвіяти напад ревнощів. Такі чоловіки здатні знайти зраду там, де її і близько немає. Маючи вибуховий характер, Лев може вчинити скандал у будь-якому місці. Також астрологи наголошують, що представники цього знаку Зодіаку доволі злопам'ятні та здатні на помсту. Щоб заспокоїти Лева, треба частіше говорити йому компліменти, щоб тішити його безмежне Его.

Риби

Риби - невпевнені у собі чоловіки, а це породжує ревнощі до коханої дівчини чи дружини. Вони часто страждають через власну зовнішність, робочі моменти і так далі. Якщо жінка дозволяє критикувати дії чоловіка - Риби, то він переживатиме, копатиметься в собі і врешті-решт почне зводити даму серця ревнощами. Представникам цього знаку Зодіаку 24/7 потрібні докази любові, підтримка та ніжність.

Раніше "Апостроф" писав про топ-3 найслабших чоловіків за гороскопом.