RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

Не рвуться бути героями: ТОП-3 найбоягузливіших чоловіків за знаком Зодіаку

Астрологи, які назвали три найревнивіших знаки Зодіаку серед чоловіків, тепер розповіли про представників гороскопу, які не наділені сміливістю.

Про це пише Junona.

Телець

Чоловік-Телець здається боягузливим, але тільки на перший погляд. Це враження складається тому, що він – рідкісний перестраховник. Перш ніж почати діяти, Телець десять разів обдумає свої кроки та прорахує різні варіанти. Коли всі мчать із криками "Вперед" він стоїть осторонь і вигадує ідеальний план. Однак нерідко, доки він знайде рішення, всі вороги вже переможені без нього.

Рак

Головний страх Рака, через який він є просто взірцем нерішучості – страх критики. Він так боїться "втратити обличчя", що в небезпечній ситуації воліє затаїтися і не діяти взагалі, ніж потрапити під шквал несхвальних оцінок. При цьому Рака ранить не лише брутальне слово, але навіть несхвальний погляд. Водночас, представники знака нізащо не визнають своїх помилок та слабкостей.

Діва

Чоловік-Діва при всій своїй дотепності та розвиненому інтелекті, відчуває страх перед громадською думкою. Вони могли б блищати, опинившись у незнайомому оточенні, але воліють забитися в куточок і звідти спостерігати за тим, що відбувається. З цієї причини при першому знайомстві представники знака боязкими та нервовими. Крім того, слабке місце цих чоловіків – нестандартні ситуації.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три найслабших чоловічих знаки Зодіаку.