RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

Всі новини

Їх неможливо розжалувати: п'ять знаків Зодіаку з кам'яним серцем

Представники кожного знака Зодіаку характерні своїми специфічними особливостями поведінки. Одні більш відкриті і ніколи не приховують свої емоції, інші є їхньою повною протилежністю в цьому плані.

Портал Rsute назвав топ-5 знаків Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, мають кам'яне серце.

Телець

Представники цього знака у відносинах цінують стабільність та сталість. Вони уникають людей, від яких виходить дуже багато негативу. Розкриваються Тельці тільки перед найближчими людьми, яких вони люблять і яким повністю довіряють.

Козеріг

Козероги – справжні трудоголіки та кар'єристи. У ході спілкування з протилежною статтю вони виявляють максимальну стриманість, не виставляючи своїх почуттів напоказ. Яскраві романтичні вчинки – це не про Козерога. Якщо ви вирішите створити шлюб з Козерогом, то ви житимете щасливо і в достатку, але романтики у ваших стосунках буде небагато.

Близнюки

На перший погляд Близнюки справляють враження відкритих особистостей, але насправді це не так. Будучи досить товариськими людьми, Близнюки майже нікому не відкривають свою душу. По відношенню до інших людей вони іноді поводяться навіть жорстоко та холодно. Для багатьох людей представники цього знака є привабливими, оскільки відрізняються інтелектом та ерудицією.

Діва

Представники цього знака є дуже самодостатніми людьми, через що багатьом може здатися, що вони взагалі не відчувають жодних емоцій. На думку Дів, романтика у стосунках не потрібна. При цьому тиснути Дівам на жаль теж марна трата часу, оскільки вони не будуть співчувати.

Водолій

Багато Водоліїв вважають, що їм зовсім не потрібні почуття, покладаючись на свій холодний і розважливий розум. Вони ніколи не йдуть на почуття, а з легкістю змінюють партнерів. Водолії не намагаються ні до кого прив'язуватися, тому швидко забувають про все. Кар'єра для представників цього знаку завжди буде на першому місці. Багатьом може здатися, що Водолії живуть у своєму світі, в якому немає жодних заборон та обмежень. Самі ж представники знаку не терплять жодних засад і нав'язування рамок, але разом із цим цінують щирість та турботу.

Раніше ми також публікували топ-3 знаки Зодіаку, яким не потрібна романтика у стосунках.