RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Звичка дорожча за кохання - три знаки Зодіаку, яким не потрібна романтика у відносинах

Деяким людям у стосунках важливе напруження пристрастей, регулярна романтика та відчуття метеликів у животі. Іншим же, емоційні американські гірки ні до чого – вони цінують стабільні спокійні стосунки, які деякі можуть назвати звичкою.

Про те, які знаки Зодіаку надають перевагу стабільності в коханні, повідомляють “Белновости”.

Рак

Для представників цього знака Зодіаку романтика, почуття та кохання у відносинах мають велике значення. Якщо їм вдається знайти емоційно близьку людину, вони віддаються їй повністю та без залишку. Однак так відбувається не завжди, а консерватизм Раків та їхня наївна віра у можливу зміну ситуації, не дозволяє їм розірвати стосунки, які згодом переростають у рутину.

Діва

Діви люблять все розкладати по поличках, керуються логікою і віддають перевагу стабільному способу життя. Вони не відкриваються повністю людям, а любов до порядку робить їх трохи закритими та замкнутими. Ймовірно, що з часом відносини з Дівами можуть перерости у звичку.

Козеріг

Представникам цього знака Зодіаку романтика в принципі не властива – вони люди практичні та раціональні. Козероги не люблять проявляти емоції, вони не співатимуть серенади під вікном і не обсипатимуть компліментами свою другу половинку. Головне для них – кар'єра, при цьому сімейні стосунки також можуть бути, але вони залишаються на другому місці. Свого обранця Козеріг сприймає більше, як партнера, ніж кохану людину.

Раніше ми писали, які чоловіки за гороскопом найвірніші.