RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

На що перетвориться Росія після війни з Україною: мольфар озвучив пророцтво

На країну-агресора Росію в найближчому майбутньому чекає криза та голодні бунти, що з великою ймовірністю призведе до краху федерації - землі відійдуть іншим країнам.

Про це повідомив український мольфар Орест Стафійчук в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

За його словами, усі люди з надздібностями ще в 2014 році відчули, що Росія готує пономасштабне вторгнення в Україну через деякий період часу. Дехто з них пророчив навіть Третю світову війну, вважаючи, що країна-терорист Росія вторгнеться на більші території.

Наразі Росія веде жорстоку та неспровоковану війну проти України, у якій зазнає масштабних втрат та провалів по всіх оперативних напрямках, однак не збирається зупинятися. Це загрожує територіальній цілісноті самій же Росії, на яку чекає крах.

"Якщо агресія з боку Російської Федерації продовжиться – на неї чекає крах, криза, голодні бунти, а це може призвести до того, що країна розділиться і територіально перейде до інших держав. Тобто Росії може взагалі не бути на світовій карті", - пророчить мольфар.

Раніше відомий екстрасенс Сергій Кобзар пророкував розкол Росії на 4 частини унаслідок її вторгнення в Україну та ганебного програшу.