RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Астролог розкрила, як сонячне затемнення вплине на війну з Росією та майбутнє України

В Україні триває "коридор затемнень", і 30-го квітня о 23:27 за Києвом відбудеться сонячне затемнення, і хоча в Україні його не буде видно, воно серйозно позначиться на кінці війни з Росією та майбутньому нашої країни.

Про це астролог Валентина Віттрок пише на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, на карті України затемнення проходить по будинку інформації, документації та обговорення процесів.

"Затемнення проходить в 11-му градусі Тельця, яким керує Прозерпіна - планета трансмутації, і зараз Прозерпіна акуратно висить на Плутоні (планета війни) України, причому в руйнівному чорномагічному градусі. Поряд зі з'єднанням Сонця/Місяця знаходиться натальний Уран, який робить Урану позитивний аспект, а Уран – це технології та зброя", - пояснила астролог.

Вона розповіла, що прогресивна карта на день затемнення показує: прогресивний Юпітер стоїть на Сонці України (що вражає, адже Юпітер – це експансія та удача), прогресивні Марс та Сонце знаходяться в будинку війни, і Сонце стоїть у першому руйнівному градусі Терезів.

"Отже, ми маємо в прогресіях два руйнівні градуси: 1-й Терезів і 19-й Скорпіона там, де стоїть прогресивний Плутон - бог війни. Сказати, що це схоже на затишшя? Можливо, і знову ж таки варто пам'ятати, що затемнення в домі підписання документів", - продовжує Валентина Віттрок.

Вона підсумувала, що затемненням на карті України закладається історична програма звільнення країни від багаторічної рабської залежності.

"Україна позиціонує себе як держава із сильною, згуртованою армією, здатною протистояти другій армії світу, український народ згуртований як ніколи і показує приклад іншим країнам", - резюмувала знавець зірок.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Валентина Віттрок передбачила: Москві загрожує доля Маріуполя, а Росії - розпад.