RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Є ризик натискання "кнопки": астролог назвала найнебезпечніший період війни в Україні

Існує загроза застосування країною-терористом Росією ядерної зброї проти України або світу в період з кінця травня та на початку червня. На російського диктатора можуть бути замахи з невідомим результатом, водночас ретроградний Меркурій може зіпсувати плани Путіна.

Такий прогноз зробила астрологиня Арина Артурівна.

"У квітні путін багато брехатиме і вивертатиметься. Все, що він каже, збудеться навпаки", - написала вона.

Стан планет у транзитній карті свідчить про непорозуміння між головнокомандувачем окупаційної армії та російських "еліт".

"В результаті, ми бачимо дуже серйозний внутрішній конфлікт. Тут можливі різні фінали. Може загинути та сама людина, наділена божевільною владою. Але можливо й інше – ця людина "переможе" своїх внутрішніх ворогів і втілить свої мрії, породжені хворою психікою і ще більше хворим тілом", - спрогнозувала астрологиня.

За її словами, найнебезпечніший період це травень-червень, коли є ймовірність застосування ядерної зброї. Однак, ретроМеркурій завадить Путіну - щось піде не за планом: можуть не виконати наказ, вдарити по своїх територіях, техніка не спрацює.

Також вона додала, що з 10 травня по 10 червня російська верхівка буде лютувати. Багато хто відмовиться від минулих рішень у зв'язку із серйозною загрозою фінансових втрат.

Для диктатора Путіна непростим виявиться період липня-серпня, йдеться у прогнозі Арини Артурівни.

"Його опоненти, друзі, та, звичайно ж, вороги будуть готувати для нього щось не дуже хороше... У цей період ймовірні спроби замаху. Але все-таки найнебезпечніший час – це саме травень-червень. Є ризики для всього нашого світу. Тому є ймовірність натискання "ядерної кнопки", - написала вона.

Вже 25 травня Марс перейже в знак Овна, що може підштовхнути Путіна до страшних вчинків.

"Найнебезпечніший час, у плані стратегічного і тактичного вибуху — це кінець травня і початок червня. Оскільки дві конфліктні вибухонебезпечні планети, Марс і Юпітер, будуть перебувати в з’єднанні. Транзитна карта путіна говорить про те, що він ще не ухвалив рішення в цей момент, бо не знає результату ситуації в Україні", - пояснила астрологиня.

Окрім цього, у квітні в російського диктатора значно погіршиться здоров'я.

"Транзитна формула будинків 6 і 12 говорить про те, що він проходить черговий курс лікування. На цьому фоні його реакція та дії будуть непередбачуваними та несподіваними. Він розуміє, що можливо скоро помре, звинувачує в цьому весь світ і хоче всім помститися", - резюмувала Арина Артурівна.

Раніше в мережі пояснили, чому Путіна перекосило та зігнуло на зустрічі із Шойгу. Російський диктатор тривалий час не ворушив тілом, міцно тримаючись за стіль та заховавши шию.