RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

6 липня

Всі новини

Оптимізм у них у крові: ТОП-4 найжиттєрадісніших знаків Зодіаку

Астрологи назвали найоптимістичніші знаки зодіакального кола, які ніколи не вішають ніс. Заражають позитивом та життєлюбністю Овни, Терези, Стрільці та Водолії.

Про це пише Slovofraza.

Овен

Представники цього астрологічного символу народжуються з оптимізмом у крові. Примітно, що чим гірша ситуація, тим ширша усмішка у них на обличчі. Життєві випробування вони сприймають як цікаве завдання і ніколи не панікують.

Терези

Народжені під цим сузір'ям теж вміють тримати удари долі, правда їм потрібно трохи часу для того, щоб прийти до тями. Також Терези допомагають іншим у важкі хвилини. Здається, що вони мають особливий дар заспокоювати оточуючих і проганяти страхи.

Стрілець

Стрільці, як і Овни, будь-які проблеми сприймають як черговий виклик, що дає їм відкрити раніше невідомі здібності. У важких ситуаціях, коли багато хто втрачає присутність духу, представники цього знака Зодіаку навпаки, відчувають інтерес, і найчастіше знаходять нестандартне рішення.

Водолій

На думку астрологів, Водолії не схильні до тривалої рефлексії чи депресії. Вони швидко мобілізуються і зосереджуються на головному завданні, перебуваючи на позитивній хвилі. Народжені під цим сузір'ям не бояться щось втратити чи чимось пожертвувати заради досягнення мети.

Раніше астролог заявила, що сонячне затемнення, яке станеться вже найближчим часом, може суттєво вплинути на ситуацію в Україні.