RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Багато процесів сповільнюються або ставляться на паузу: що можна і не можна робити в ретроградний Меркурій

10 травня - 3 червня планета Меркурій рухатиметься у зворотному напрямку. У період ретроградного Меркурія багато процесів уповільнюються або навіть ставляться на паузу.

Про це розповіла астролог Марина Скаді.

Меркурій "відповідає" за торгівлю, навчання, фінанси, роботу, обмін інформацією - всі ці сфери опиняться у зоні "гальмування". Можуть зриватися раніше заплановані поїздки та плани. По можливості, у ці дні не варто починати нічого важливого. До кращих часів астролог рекомендує відкласти планові хірургічні операції (особливо пластичні) та поїздки.

Також, за словами астрологів, варто уникати прийняття важливих рішень та підписання значущих документів. Не варто також робити інвестиції та робити великі покупки та розпочинати нові проекти.

У період ретроградного Меркурія необхідно ретельно стежити за своїми висловлюваннями і контролювати емоції. Це також гарний час для того, щоб зайнятися незавершеними справами, його можна використовувати для роботи над проектами, що "зависли", і зустрічей з людьми з минулого.

Як писав "Апостроф", раніше астролог розповіла, що з кінця травня та на початку червня існує загроза застосування Росією ядерної зброї.