RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Ретроградний Меркурій вплине на кожного: прогноз астрологів на початок червня

Ретроградний Меркурій протягом з 10 травня по 3 червня вплине на різні сфери представників кожного із знаків Зодіаку.

Астролог Анжела Перл на своєму YouTube-каналі розповіла , які справи приведуть до успіху, а від чого краще відмовитись.

Овен

Представникам цього знака Зодіаку необхідно завершити справи, які вони тривалий час відкладали на потім. Довгоочікувана розв'язка вже не за горами, тому потрібно докласти зусиль, щоб зібрати інформацію або документи. Цей період також є хорошим для повернення на навчання або продовження сертифікатів на роботу.

Телець

Тільцям потрібно бути готовим до того, що деякі фінансові операції пройдуть не так гладко, як хотілося б. Крім того, представникам знака необхідно переглянути свої витрати. Також цей час сприятливий для придбання товарів зі знижою або вживаних речей.

Близнюки

Близнюки можуть повернутися до угод, які були зірвані або відкладені раніше. Астролог рекомендує звернути увагу на стосунки з оточенням, відмовитися від агресії та напору на користь знаходження компромісних рішень. Близнюки також зможуть зайнятися своєю зовнішністю.

Рак

Представникам знака треба попрацювати над своїми думками та зрозуміти, що непотрібного є у їхньому житті. Позбувшись старого, вони зможуть звільнити місце для нових енергій. Це можуть бути стосунки, які вичерпали себе, непотрібні речі чи справи, які більше не мають жодного значення для майбутнього.

Лев

Левам необхідно бути уважними до інформації та важливих даних, що зберігаються на комп'ютері – вони можуть зникнути з несподіваних причин – через стрибок напруги, вірусну атаку або інші зовнішні фактори. Можливе також перенесення зустрічей та угод.

Діва

Представників гороскопу можуть очікувати зміни, пов'язані з місцем роботи, і Діви повинні бути готовими до прийняття нових рішень, змінивши підхід до справ. Цей час вдалий для продажу, переоцінки товарів у бізнесі та тимчасового повернення на колишню посаду.

Терези

Терезам варто подумати над навчанням та здобуттям нових знань. Можливо, їм вдасться перездати іспити або відновитися на своєму факультеті, пройти співбесіду для отримання візи або відновити переговори із закордонними партнерами. Терезам важливо відмовитися від ризику і не поспішати з прийняттям важливих рішень.

Скорпіон

Скорпіонам потрібно бути готовим до того, що для оформлення угод знадобиться час та додаткові документи. Відсутність поспіху та увага до дрібниць убережуть від помилок та невірних рішень.

Стрілець

Представникам цього знака Зодіаку, можливо, доведеться вести переговори щодо відновлення зв'язків, переговорів із партнерами у питаннях, пов'язаних із розлученням та поділом майна. Також Стрільців чекають обговорення справ та роботи з колишніми товаришами по службі або начальством.

Козеріг

Козероги можуть повернутись на колишню посаду, можливі переговори з начальством або переробка проектів. Козерогам належить вирішити чимало важливих питань та визначитися з напрямком шляху.

Водолій

Представникам знаку Зодіаку добре буде приділити час дітям, а також питанням, пов'язаним із початком стосунків. Також, можливе відновлення старих зв'язків і навіть створення любовного трикутника. Водолії мають бути пильні, щоб не прийняти рішень, про які доведеться пошкодувати у майбутньому.

Риби

Фокус уваги Риб буде прикутий до місця проживання, а значить, вирішити питання, пов'язані з переїздом, збиранням документів на іпотеку або обмін житлової площі. Астролог рекомендує повернутись до питань, відкладених раніше, щоб визначитися з подальшим напрямком дій.

Раніше ми публікували гороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку.