RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Нові проекти та стрімке кар'єрне зростання: на чотири знаки Зодіаку чекає зміна роботи найближчим часом

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, на яких найближчим часом чекають позитивні зміни у плані роботи та кар'єри, а також дали гороскоп на п'ятницю, 13 травня.

Про це пише "Уніан".

Овен

Протягом довгого часу у Овна були проблеми з роботою, але зараз цей складний період добігає кінця. Представники знака або знайдуть роботу з дуже хорошим заробітком, або отримають новини про підвищення зарплати та можливості піднятися кар'єрними сходами на колишньому місці.

Близнюки

У представників знака в робочій сфері і так все йшло непогано, а стане ще краще. Близнюки можуть отримати премії, а також розширення повноважень та сфери їхньої відповідальності. Імовірні також пропозиції взяти участь у нових перспективних проектах.

Терези

Травень-червень принесе великі зміни в життя Терезів. Частина з них торкнуться робочої сфери. Не виключено, що у зв'язку з роботою має бути переїзд до іншого міста. Не варто боятися цих змін, тому що вони позитивно відіб'ються як на кар'єрі, так і на житті в цілому.

Стрілець

Хороші зміни у плані кар'єри чекають і на Стрільця. Відповідний момент для зміни сфери діяльності. Можливо, ухвалити остаточне рішення буде непросто, але, зрештою, воно принесе представникам знака позитивні зміни.

Як розповідав "Апостроф", місячне затемнення, яке, згідно з місячним календарем, відбудеться 16 травня, о 7:14 за Києвом під знаком Скорпіона, може суттєво вплинути на перебіг війни в Україні та політичну ситуацію у світі загалом.