RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Отримаєте ніж у спину: три знаки Зодіаку чекає на зраду другої половинки

За словами астрологів уже найближчим часом представники трьох знаків Зодіаку можуть зіткнутися зі зрадою близької людини – дізнавшись про це, вони змушені будуть зробити складний вибір.

Про це повідомляє "Уніан".

Овен

Трудоголізм Овнів може зіграти з ними злий жарт – через постійну зайнятість представники цього знаку Зодіаку часто забувають про особисте життя, яке також потребує уваги. Саме через холод та відстороненість Овнів друга половинка може просто опустити руки, втомившись від постійної боротьби, та знайти собі іншого партнера.

Козеріг

Козероги часто живуть у своєму власному світі, а іншим людям ще необхідно "заробити" право бути у ньому присутніми. Вони не завжди розуміють, або не мають бажання розбиратися із тим, що відбувається у душі їхнього партнера. Таке ставлення може неабияк ранити другу половинку Козерогів – настільки, що вона просто перестане боротися із постійним холодом та знайде людину, із якою їй буде простіше.

Терези

Терезів у першу чергу хвилює їх власний комфорт - вони постійно знаходяться в пошуку нових емоцій і вражень. Бажаючи виглядати якнайкраще перед оточуючими, вони інколи можуть переходити кордони, сприймаючи відвертий флірт за просте спілкування. Така поведінка Терезів може привести до розриву стосунків.

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку варто подумати про кар'єру політика.