RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Головні щасливчики червня: у перший місяць літа удача посміхнеться трьом знакам Зодіаку

Незабаром розпочнеться довгождане літо, яке принесе для деяких знаків Зодіаку особливі успіхи на роботі та в особистому житті. Цим щасливчикам будуть в усьому сприяти зірки.

Про це розповідають астрологи.

Близнюки

У червні 2022 року Сонце буде проходити через знак Близнюків, що подарує предствникам цього знаку енергію та світло в душі. Вони можуть відчути, наче в них виросли крила й вони можуть здійснити все заплановане. Також до їхнього знаку ввійде Меркурій, який дасть наснагу для створення корисних зв'язків, які в майбутньому можуть принести фінансову вигоду.

Діва

У Дів на роботі буде можливість проявити свої аналітичні здібності, після чого їхня кар'єра стрімко почне просуватися вперед, що в свою чергу дозволить покращити фінансове становище. Особливо успішним виявиться останній тиждень червня, який принесе незабутні враження.

Козеріг

З'єднання Урана та Венери в Козерогі цього червня принесе представникам цього знаку пристрасний роман або творче натхення, що дозволить зробити справжній витвір мистецтва. Однак все одно доведеться працювати й над рутинними справами, але для Козерогів це не проблема, адже вони відмінно справляються з такими завданнями.

Раніше "Апостроф" повідомляв про місячний календар на червень 2022 року та назвав сприятливі, а також небезпечні дні першого місяця літа.