RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Вперті, як віслюки: ТОП-5 знаків Зодіаку, з якими марно сперечатися

Багато людей мають впертість як провідну рису характеру, однак особливо яскраво вона виявляється в п'ятьох знаків Зодіаку, які ніколи не йдуть на компроміс та вважають правильною тільки свою точку зору.

Про них розповіли астрологи.

Скорпіон

Самовпевнені Скорпіони завджи вважають себе кращими за інших, а свої думки єдиноправильними, тому довести щось представнику цього знаку Зодіаку неможливо. Вони чомусь переконані, що не можуть помилятися. Разом з цим Скорпіони не пропустять можливість помститися тим, хто засумнівався у правильності їхніх думок.

Телець

Уперті Тельці будуть до останнього подиху відстоювати свою правоту та навіть можуть битися за це. Вони звикли завжди бути впливовими лідерами, до яких дослухаються. Своїми "рогами" Тельці йдуть напролом через будь-які обставини, тому що вважають, що мають рацію в усьому, і ніхто їх не переконає у зворотньому.

Лев

Вогняний знак Зодіаку по-справжньому стає небезпечним під час сварок - Леви можуть знищити своїм полум'ям будь-кого, хто буде суперечити їм. Крім того, самозакохані представники цього знаку зроблять усе можливе, аби винести кофлікт та свою "перемогу" в ньому на публіку та зробити посміховисько з того, хто наважився з ними сперечатися.

Близнюки

На перший погляд Близнюки добрі та чуйні люди, котрі завжди готові прийти на допомогу та віддати останнє, якщо знадобиться. З ними нескладно знайти спільну мову, однак тільки до того моменту, коли ви не почнете суперечити Близнюкам, тоді весь їхній шарм зникає та з'являється справжня буря (це повітряний знак), яка вируватиме, поки не знищить опонента.

Рак

Спокійні та врівноважені Раки ховають у собі дещо зле - вони можуть стати тиранами, якщо хтось зачепить їхні інтереси чи посміє не погодитися з чимось важливим для Рака. До того ж Раки мстиві й часто виношують роками плани помсти, щоб напасти на кривдника в найбільш неочікуваний момент. Тому не варто переходити дорогу Раку та вступати з ними у суперечку, адже їм довести щось просто нереально.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які знаки Зодіаку позитивно впливають на людей.