RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

6 липня

Всі новини

Скорпіонам загрожують конфлікти, а Водоліям – проблеми: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2 липня

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на суботу, 2 липня. Зокрема, Скорпіони потраплятимуть у нестабільні та конфліктні ситуації, а у Водоліїв чорна смуга триває - знову чатують проблеми.

Про це повідомляє Slovofraza.

Овен

Не дуже сприятливий день: велика вірогідність хвороби чи травми. Зірки радять бути уважними та обережними. Очікуються непередбачені фінансові витрати. Але навіть у такі складні ситуації ви не повинні забувати про близьких і коханих людей.

Телець

Для цього знаку очікується цілком сприятливий день. Ви подолаєте всі випробування та перепони на шляху до мети. Зірки радять поберегти здоров'я: уникайте фізичних та нервових перевантажень, діяльності, пов'язаної з ризиком, роботи з ріжучими або електроінструментами та швидкої їзди. Неспокій та великий обсяг роботи можуть суттєво вплинути на самопочуття, варто більше відпочивати.

Близнюки

Сьогодні день рішучих дій: не варто боятися зіткнень чи проблем, які будуть пов'язані із певною непорядністю партнера. Вам буде під силу досить ясно і чітко розібратися у ситуації. Знайти правильне рішення допоможе інтуїція.

Рак

Успіх чергуватиметься із невдачами, можливі ускладнення у відносинах із друзями, розчарування на любовному фронті. Не впадайте у відчай - невдовзі все налагодиться. Не варто йти на компроміси із совістю. Астрологи радять довіритися інтуїції.

Лев

Можлива несподівана звістка чи сприятливий збіг обставин. Це зможе обернути події на вашу користь. Однак, не спішіть погоджуватися брати участь у спільному проєкті. Індивідуальна діяльність принесе успіх. Ймовірні клопоти через візити несподіваних гостей.

Діва

Невдалий день. Варто бути максимально стриманим у будь-якій ситуації. Честолюбство може завести у пастку. Справи вимагатимуть від вас максимальної віддачі. Стежте за здоров'ям, можуть ускладнитися хронічні захворювання. Сни сьогодні можуть бути віщими.

Терези

Вранці буде не надто сприятливий час, можливі непорозуміння. Не виключені розбіжності та сварки з близькою людиною – позначиться втома та перенапруга. Стосунки можуть зайти в глухий кут. Під вечір несприятливі тенденції зникнуть.

Скорпіон

В особистому житті - намітився крах. Можливі несприятливі для вас кадрові перестановки. Загрожують конфлікти із керівництвом. Неприємні звістки будуть здатні розбудити в вас справжнього отруйного Скорпіона. Це вдарить, у першу чергу, по вашому ж настрою чи самопочуттю.

Стрілець

Можна укладати сміливо контракти та договори, оформлювати папери та фінансові угоди. Труднощі та ускладнення у сімейних відносинах. Не перекладайте свої турботи на чужі плечі. Інтуїція допоможе знайти вихід із кризової ситуації. Якщо занедужаєте, то хвороба буде довгою та тяжкою.

Козеріг

Можливі труднощі у нових справах, необхідне переосмислення намічених цілей. Краще відкласти ухвалення важливих рішень. Остерігайтеся нових знайомств, вони можуть зіграти фатальну роль. Сни можуть бути віщими.

Водолій

Зірки радять підготуватися до проблем на роботі: загрожують конфлікти з начальством, непорозуміння з колегами. Варто зберігати спокій, шукайте компроміси. Самотнім Водоліям пощастить зустріти свою другу половинку.

Риби

Можуть відкритися нові джерела заробітку, з'явиться можливість змінити навіть сферу професійної діяльності. Вам вдасться знайти правильне рішення, якщо не слухатимете поради родичів та друзів. Під вечір можливі конфлікти, які вирішаться на вашу користь.

Раніше ми повідомляли, що астролог назвала три знака Зодіаку з поганим характером.