RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У будинку бардак, а в холодильнику порожньо: названі найжахливіші господині за знаком Зодіаку

Астрологи назвали найгірших жінок-господарок за знаком Зодіаку. Йдеться про Овнів, Близнюків, Стрільців і Водоліїв.

Про це повідомляє Replyua.net.

Овни

Жінки-Овни за своєю природою дуже швидкі та імпульсивні, це проявляється і в обстановці їхніх будинків – там панує хаос, у якому навіть вони самі не можуть одразу все знайти. Рутинне прибирання Овнів швидко втомлює і вони перемикаються на щось інше. Ближче до зрілого віку представниці цього знаку починають більше часу приділяти прибиранню.

Близнюки

Товариських жінок-Близнюків більше турбують вечірки у колі друзів, а вдома вони найчастіше тільки ночують. Жінки, що народилися під цим сузір'ям, під час зборів на чергову прогулянку, залишають після себе творчий безлад, а до прибирання руки вже не доходять, бо приходять додому вже втомленими.

Стрільці

Жінки-Стрільці не віддають належної уваги затишку навколо себе, а більше цінують мінімалізм, у тому числі й у холодильнику. Вони великі прихильниці своєчасно позбавлятися зайвих речей - це дається їм простіше, ніж систематичне прибирання кожного куточка в будинку.

Водолії

Жінки-Водолії мають схильність до широкої фантазії та потягу до творчості, що робить їх досить неохайними в побуті, тому що їх це не дуже турбує. Замість утомливого приготування, представниці цього знаку Зодіаку краще замовлять доставку додому, щоб не відволікатися від чергового польоту фантазії.

Раніше ми писали, що астрологи назвали знаки Зодіаку із загостреним почуттям справедливості.