RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Літо готує багато "сюрпризів": астрологи назвали чотири найнебезпечніші дні в липні

Астрологи назвали чотири найнебезпечніші дні у липні поточного року. В такі дні потрібно бути максимально обережними, це допоможе утриматися на плаву та не допустити проблем.

Про це повідомляє Slovofraza.

5 липня

У цей день негатив буде продиктований транзитами Марса та Меркурія (Марс перейде у знак Тельця, а Меркурій - у знак Рака). Вважається найнебезпечнішим днем місяця. Астрологи стверджують, що обидві події налаштують планети проти людей. Марс перебуватиме у Тельці до 19 серпня, а люди у цей час стануть безпідставно підозрілими та боязкими. Меркурій у Раку змусить стати млявими, похмурими, спровокує ментальну та фізичну слабкість. Тому 5 липня буде найгірший день для серйозних справ та нових починань. Також варто бути дуже обережними за кермом. Краще перебувати цей період у сприятливому та спокійному місці.

13 липня

У цей день на небі з'явиться Супермісяць, який вважається найнебезпечнішим видом повного Місяця. Він максимально близько наблизиться до Землі, і стане сильніше та гірше впливати на різні сфери життя. Місяць перебуватиме у Козерозі 13 липня, що позначиться на поведінці людей: вони стануть млявими, безлюдними та замкнутими. Не варто розраховувати у ці дні на допомогу, підтримку, хороші слова та компліменти. Цього дня кожен дбатиме тільки про себе.

16 липня

У цей день відбудеться з'єднання Сонця та Меркурія, що є негативним аспектом. Вважається дуже небезпечним періодом, коли краще не залишати зону комфорту, не їхати у далекі подорожі та не займатися марнотратством. У цей день варто бути скромними. Ті, хто займатиметься марнославством і роздутим его - втратять все те, над чим працювали останнім часом.

28 липня

У цей день почнеться ретроградний рух Юпітера. У цьому положенні планета пробуде аж до 24 листопада і принесе багато неприємного. Люди можуть втратити силу інтуїції, стати жадібними та безкомпромісними. А 28 липня істотно відчуємо першу хвилю негативу, яка проявиться у занепокоєнні та відсутності мотивації, бажанні щось робити тільки на своє благо.

Раніше ми повідомляли, що астролог назвала три знака Зодіаку з поганим характером.