RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Здатні перетворити квартиру на гадюшник: топ-6 чоловіків-нечупар за знаком Зодіаку

На думку астрологів, розташування зірок на небі в момент народження людини відіграє важливу роль у її подальшій долі, в тому числі і на бажанны підтримувати чистоту в будинку.

Які чоловіки за знаком Зодіаку є неохайними розповідає "Апостроф".

Овен

Овен, що вічно літає в хмарах, не звертає уваги на такі, на його думку, дрібниці, як розкидані речі або брудний посуд – творчий безлад для нього зовсім не чужий. Часто він обирає собі у супутниці справжню господиню, щоб підтримувати "баланс" у стосунках. Так, якщо через два місяці після знайомства чоловік-Овен вже пропонує жити разом, це може бути також з метою допомоги у розхламленні роками нажитого добра.

Лев

Вважаючи себе царем звірів, Лев водночас вважає негідним займатися такими мирськими справами, як миття підлоги чи прибирання у домі. Саме тому він намагається перекласти свої обов'язки по дому на когось іншого. Найчастіше цей хтось є його другою половинкою. Намагатися змінити Лева - марна справа, тому доведеться звикати до його неохайності.

Стрілець

Представник цього знака Зодіаку завжди знайде пояснення тому, чому його речі лежать не на своєму місці, часто він пояснює це створенням особливої атмосфери, в якій йому подобається перебувати. Постійні зауваження ситуації не змінять, скоріше навпаки – Стрілець розсердиться і почне ще більше смітити.

Козеріг

Представники цього знаку Зодіаку завжди модно та стильно одягаються. Але жінці не варто на першому побаченні йти до нього додому, тому що її позитивні враження про нього відразу розіб'ються. У будинку чоловіка-Козерога панує справжній хаос, але це його не хвилює і навіть влаштовує. Представник цього знака Зодіаку вважає прибирання марнуванням часу.

Водолій

Безлад у будинку Водолій пояснює своєю неординарністю та оригінальністю. Незважаючи на те, що багато хто вважає житло представника цього знака Зодіаку захаращеним, сам господар житла за хвилину може знайти необхідну йому річ. Прибирання Водолії не переносять, тому намагаються делегувати це заняття своїй супутниці чи фахівцю.

Риби

Чоловіки, народжені під цим знаком Зодіаку, милі та галантні – на перший погляд важко визначити, наскільки вони неохайні. Процес прибирання Риби вважають безглуздим заняттям, адже, на їхню думку, житло знову стане брудними. Те саме стосується й речей.

Раніше ми писали про п'ять знаків Зодіаку, з якими марно сперечатися.