RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

1 липня

Всі новини

Поводяться, як придурки: астрологи назвали три найнеадекватніші знаки Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали три найбільш невезучих знаки Зодіаку, розповіли хто з представників гороскопу відрізняється вибуховим характером і неадекватною поведінкою.

Про це пише "Уніан".

Стрілець

Стрілець керується принципом: найкращий захист – це напад. Він готовий першим вступати в суперечку і заради досягнення своєї мети не гидує йти по головах. У цьому він робить різниці між сторонніми людьми і родичами. Представники знаку люблять влаштовувати публічні істерики. Щоб заспокоїти Стрільця, потрібно сприймати його агресивні випади.

Овен

Ці люди вкрай запальні, вони здатні завестися через будь-яку дрібницю, яка насправді абсолютно не має значення. Однак вони впевнені у протилежному і доводячи свою правоту можуть навіть пустити в хід кулаки. Головне для них – розтоптати суперника. Коли гнів проходить і Овен знову стає здатним думати, він перетворюється на чудового хлопця.

Скорпіон

Представники знаку розумні і у них добре підвішено язик. Скорпіон може зачепити і поранити навіть найбільш непробивну людину. Ці люди не схильні вирішувати конфлікти спокійно, вони вважають за краще влаштувати для кривдника справжнє вогняне шоу. При цьому найчастіше Скорпіон поводиться таким чином саме з близькими людьми.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які готові на аморальні вчинки заради досягнення своєї мети.