RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Під загрозою два найбільші міста України: астролог розповів про плани окупантів

Триває 138 доба повномасштабної російсько-української війни, під час якої сотні чи навіть тисячі міст України постраждали від злочинних дій країни-терориста Росії. Разом з цим випробування продовжаться для двох великих міст - Одеси та Харкова.

Про це розповів відомий екстрасенс Макс Гордєєв.

За його словами, російське окупаційне військо докладатиме зусиль, щоб захопити велике портове місто Одесу, однак успіхів не досягне. Водночас Харків теж залишається важливою стратегічною метою для росіян.

"Найуразливіша на даний момент - Одеса. Окупанти не проб'ють її, але постійно намагатимуться це зробити. Тому мешканцям цього міста треба бути дуже обережними. Росія намагатиметься взяти її змором, налякати населення, закидати ракетами. Але загалом на Одесу не чекає доля Маріуполя . Також під загрозою знаходиться Харків", - передбачив Гордєєв.

Разом з цим екстрасенс спрогнозував, що Київ зможе повернути під свій контроль українські міста, окуповані країною-агресором РФ, уже до кінця 2022 року.

Читайте також матеріал "Апострофа": Путіну вже нічого не допоможе, ні спеціальні гриби, ні сеча оленя - мольфарка Магдалена Мочіовскі