RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Потребують постійної підтримки: три знаки Зодіаку найбільше бояться самотності

Кожна людина чогось боїться, а астрологи вважають, що це може залежиати в тому числі і від знаку Зодіаку. Серед представників гороскопу, що бояться самотності – Водолії, Овни, Терези.

Про це розповіла астролог Марина Скаді.

Водолій

Представники цього знаку Зодіаку справді бояться самотності у тому аспекті, що їх не зрозуміють і не визнають їхніх талантів. Водолії цінують взаєморозуміння і думка про те, що вони залишаться віч-на-віч зі своїми міркуваннями, їх лякає. Часто ці представники гороскопу вважають свій розвиток стрімким і побоюються, що їхні міркування комусь видадуться далекими від життя, несерйозними та непрактичними.

Овен

Представники цього знаку Зодіаку часом настільки боятися залишитися самотніми, що діють прямо протилежно – вони провокують оточуючих на реакції, таким чином рятуючись від депресії. Також вони бояться здатися недостатньо розумними, тому можуть першими йти на конфлікт і переконувати у своїй правоті до втрати пульсу.

Терези

Представникам цього знаку Зодіаку важливо відчувати спокій, перебуваючи у парі, тому вони поспішають знайти свою другу половинку, одружитися та створити сім'ю. Вони бояться вплутатися в якийсь грубий діалог і скласти про себе неприємне враження. Крім того, для Терезів дуже характерний страх смерті.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найвразливіші.