RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Війна показала їх справжнє обличчя: чотири найбільші патріоти за знаком Зодіаку

Стресові ситуації, які повсякчас виникають під час повномашстабної російсько-української війни, показали справжнє обличчя багатьох людей. Зокрема, чотири знаки Зодіаку показали, що готові захищати Україну та боротися з ворогом Росією у різні способи.

Про це розповіли астрологи.

Телець

Тельці - це суворі та мовчазні патріоти, які не розкидаються гучними словами, не ставлять патріотичні аватарки та не набивають тату з гербом України, адже знають, що через останнє не змогли б стати донором крові ще тривалий період. Для них патріотизм - це дії. Зробити внесок у благодійний фонд, стати донором крові, а то й навіть віддати життя за Батьківщину.

Рак

Раки виявляють свою любов до Батьківщини зі зброєю в руках, але значно сильнішою за Джавелін чи Байрактар. Їхня зброя - досконале знання історії України та бажання робити країну кращою щодня. У такий спосіб вони роблять просвіту серед населення, подають правильний приклад для наслідування.

Терези

Представники цього знаку Зодіаку активно вступають до інтернет-війська, а потім займаються блокуванням ворожих сайтів, передають інформацію про пересування російських окупантів та пояснюють, чому принцип "какая разніца" шкідливий та небезпечний для України.

Скорпіон

Зазвичай, у Скорпіонів почуття патріотизму обмежується порогом їхнього дому. За своє вони готові боротися до кінця, але в окремих випадках можуть стати на захист і чужих будинків, і цілої країни.

Раніше "Апостроф" писав, які знаки жіночі Зодіаку люблять поганих хлопців.