RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Пошуки нової роботи для Раків та незапланований відпочинок для Водоліїв: тижневий прогноз для всіх знаків Зодіаку

У результаті астрологічних процесів на тижні 18-24 липня настане більш продуктивний період. З'являться можливості вирішення деяких протиріч, прояснення складних та туманних питань, знайдуться рішення у складних ситуаціях.

Прогноз для кожного знака Зодіаку на тиждень з 18 по 24 липня склала професійний астролог Надія Борова для Realist.online.

Овен

Активізується особисте життя, самотні представники знаку можуть розпочати нові стосунки. Акцент уваги буде на домашні справи та заробіток. Допомоги можуть потребувати діти. У роботі може виникнути потреба переглянути алгоритм дій.

Телець

Тиждень буде активним, Тельця охопить бажання змін. Якщо є можливість поїхати у відпустку, потрібно скористатися нею. Якщо ні – можна зайнятися благоустроєм будинку (але не ремонтом). Можуть виникнути складнощі у стосунках у сім'ї.

Близнюки

Представники знака відчують себе вільнішими. Ті, хто шукає роботу, можуть знайти її, в цілому налагодиться ситуація з грошима. Астролог радить не порушувати закон, особливо у фінансовій сфері – це загрожує більшими збитками, ніж прибутком.

Рак

Знизиться фон загальної тривожності та концентрації на власних переживаннях. На перше місце вийде заробіток та стосунки. Виникне потреба у збільшенні доходу, новій роботі та пошуку нових можливостей.

Лев

До 22 липня може зберігатися напруженість, знервованість, занепад сил. Щоб мінімізувати цей стан, потрібно скоротити перегляд новин. Після 22 числа Лев відчує приплив сил та енергії для дії.

Діва

Дещо знизиться робоча напруга, справлятися зі справами стане легше. Астролог радить звернути увагу на своє здоров'я, самопочуття може погіршитися через перенапруження останнього часу. Варто також докласти зусиль для виконання обіцянок.

Терези

Роботи додасться, а от для того, щоб отримати за неї гідну оплату, доведеться докласти зусиль. Важливо не знецінювати свою працю. Ті, чия робота пов'язана з людьми, зіштовхнуться зі складними клієнтами та непростими завданнями.

Скорпіон

У житті представників знака продовжується період більшої залежності від життєвих обставин, ніж від власних рішень та бажань. Може виникнути потреба розширити бізнес, або поновлювати роботу. Робити це потрібно виважено.

Стрілець

Може виникнути потреба у розбудові діяльності, бізнесу. Реорганізація може дати ширший ринок збуту. Астролог радить використовувати можливості, які надає інтернет, особливо у сфері товарів та послуг.

Козеріг

Головним, як і раніше, будуть дві сфери життя - доходи та діти. Представники знаку всіма силами прагнуть допомогти дітям та хвилюються за них. Доходи залишають бажати кращого. Крім того, уваги вимагатиме партнер.

Водолій

Є потреба у відпочинку. По можливості потрібно просто полінуватися, провести час за читанням, скоротити контакти та працювати віддалено. Організм скаже спасибі за подарований перепочинок.

Риби

Можуть актуалізуватись питання грошей, доходу, благодійності. Також уваги вимагатимуть родичі, діти, комунікації та перебудова звичного способу життя. Можуть стати очевидними раніше приховані процеси. Деякі події здивують.

Раніше "Апостроф" розповідав, що в липні двом знакам Зодіаку потрібно бути обережними та обачними у спілкуванні навіть із найближчими друзями, оскільки зірки віщують "ніж у спину".