RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

"Чорна смуга" у серпні розпочнеться у двох знаків Зодіаку

За словами астрологів, серпень стане несприятливим місяцем для двох знаків Зодіаку – Близнюкам та Терезам слід виявити обережність, не приймати поспішних рішень і прислухатися до свого внутрішнього голосу.

Про це повідомляє "Апостроф".

Близнюки

В оточенні Близнюків, цілком імовірно, є людина, яка може скористатися наївністю представників цього знаку Зодіаку. Вона намагатиметься всіляко маніпулювати цими людьми, щоб спробувати втягнути у свої погані справи. Близнюкам не варто піддаватися впливу оточуючих і намагатися слухати лише свої бажання. Також рекомендується проаналізувати коло свого спілкування та визначити, які люди можуть бути нещирими – недоброзичливець може ховатися за маскою добродушної людини.

Терези

Представникам цього знака Зодіаку рекомендується покладатися лише на свої розум та логіку, проте слід уникати ухвалення емоційних рішень. Саме це допоможе уникнути фатальної помилки, яка може дорого коштувати. У особистих відносинах Терезам необхідно виявляти терпіння та дружелюбність до партнера. Різкі вчинки можуть стати остаточними у відносинах.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найбільш байдужі.