RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Для них важливою є вишуканість у стравах: топ – 5 знаків Зодіаку, які люблять смачно поїсти

Астрологи, які розповіли про ненажер за гороскопом, назвали знаки зодіакального кола, представники яких не можуть прожити без вишуканих страв. Гурманами виявилися Овни, Тельці, Леви, Терези та Риби.

Про це пишуть “Белновости”.

Овен

Народжені під цим сузір'ям люблять балувати себе новими смаками, навіть якщо комусь це здасться екстремальним. Вони обов'язково скуштують кухню країн Азії та Африки, якщо з'явиться така можливість.

Телець

Представники цього астрологічного символу люблять не лише ароматні та смачні страви, але ще й красиво подані. Безперечно, початок високої кухні, яка відрізняється оригінальністю та вишуканою подачею, поклав Телець.

Лев

На думку цих вимогливих гурманів, їжа має бути здоровою, але водночас вишуканою та привабливою. Леви люблять не їсти, а смакувати й наділені вродженим талантом дегустатора.

Терези

Як і Овни, Терези люблять куштувати щось нове і навіть екзотичне, але більш розбірливі. Деякі продукти вони не стануть їсти ні за що, особливо якщо сумніваються в їх свіжості.

Риби

За допомогою смачної їжі Риби борються зі стресами та підвищують собі настрій. Вони люблять готувати незвичайні страви та вигадують нові рецепти на ходу. Представники цього знаку Зодіаку – кулінари від Бога.

Раніше ми назвали найбільш питущі знаки Зодіаку, які чудять під час вечірки більше, ніж інші.