RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Чудять під час вечірки більше, ніж інші: топ-5 знаків Зодіаку, які найбільше п'ють

Деякі представники знаків Зодіаку вживання спиртного зовсім не підтримують, в той час як інші не проти випити келих-другий ігристого з друзями або на веселій вечірці.

Про те, які знаки Зодіаку ніколи не відмовляться від смачного алкогольного напою, розповідає "Апостроф" із посиланням на "Караван".

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку – веселі компанійські люди. Всередині живе них одночасно кілька особистостей і залежно від того, сумно Близнюкам чи весело – вони завжди зможуть собі знайти компанію під настрій, щоб випити пляшечку вина.

Овен

Овнам не потрібно шукати привід для того, щоби випити. Підійде практично будь-яка подія: покупка холодильника, День народження знайомого або вдало пройдена співбесіда. Головне – знайти компанію та насолодитися вдосталь.

Терези

Ці люди прикладаються до пляшки із високих естетичних міркувань. Найчастіше вони сумують через недосконалість цього світу і їхня душа тяжіє до розгадки світобудови. Пізнання вселенських проблем та таємниць вони знаходять на дні пляшки. У той момент, коли, здавалося б, дзен майже настав, закінчується спиртовмісна продукція і все починається по колу.

Стрілець

Представники цього знаку Зодіаку п'ють заради веселого настрою і для того, аби відчути себе впевненіше. Усього один келих і Стрілець стає душею компанії. При цьому здоров'я у цих представників гороскопу часто міцне, тому все випите на ньому практично не позначається.

Телець

Ці люди починають знайомство зі спиртним ще з підліткового віку і їм так подобається стан сп'яніння, що часто вони не знають міри. Така згубна звичка може призвести до алкоголізму, крім того, Тельці тяжко переживають похмілля.

Раніше ми писали, які люди за знаком Зодіаку найбільш "фальшивіші".