RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Ракам загрожує погіршення здоров'я, а Скорпіони зануряться у метушню: тижневий прогноз для всіх знаків Зодіаку

До кінця місяця чотири знаки Зодіаку отримають подарунки долі, а останній тиждень липня в астрологічному відношенні принесе збільшення значущості всього, що пов'язано з владою, з'явиться можливість діяти більш відкрито та легітимно.

Прогноз для кожного знака Зодіаку на тиждень з 25 по 31 липня склала професійний астролог Надія Борова для Realist.online.

Овен

Основна увага представників знака буде спрямована на дохід та відносини. З останнім проблем не буде, а ось фінансова сфера вимагатиме зусиль. Заробити допоможуть навички, які раніше не використовувалися для заробітку.

Телець

Гарний період для подорожей та відпустки, проте настрій може зіпсувати всім незадоволений партнер. Можна зайнятися благоустроєм будинку, але краще приділити увагу ландшафту, а ремонт у самому будинку – відкласти.

Близнюки

Максимальної уваги вимагатиме заробіток та дохід, особливо актуально для тих, хто запланував великі витрати. Добре йтимуть справи у тих, хто працює у сфері торгівлі чи надання послуг.

Рак

Продуктивності досягнуть ті, хто спрямує всю енергію на роботу та досягнення результату. Якщо представники знака сконцентруються на емоціях та переживаннях, їм загрожує погіршення здоров'я.

Лев

Позитивні процеси відбудуться як у особистому житті, так і у професійній сфері. Роботи побільшає, але й доходи зростуть. Фоном може йти невпевненість у собі, але вона не завадить успіху.

Діва

Час пожинання плодів раніше докладених зусиль, завдяки яким тепер можна працювати в більш спокійному темпі. Астролог радить не нехтувати своїм здоров'ям та пам'ятати про важливість профілактики.

Терези

Основні зусилля спрямовані на фінансову сферу, де все йде непогано. Можна підняти розцінки на свої послуги, успішним буде розширення бази клієнтів. Також уваги та турботи потребуватимуть діти.

Скорпіон

Багато часу та уваги йде на турботу про близьких, а цього тижня їм може знадобитися ще більше допомоги та підтримки. У робочій сфері буде більше суєти, ніж реальних результатів, що нервуватиме.

Стрілець

Виникне занепокоєння з приводу нових проектів, можливо буде потрібна участь інвесторів, підтримка партнерів та допомога фахівців. Особливо це стосується тих, чия діяльність пов'язана із творчістю.

Козеріг

Основна увага спрямована на дітей та домашні турботи. Не виключено занепокоєння партнером, особливо якщо він захищає Україну. Ті, чия діяльність пов'язана з допомогою, особливо медики та пожежники, можуть зіткнутися з труднощами.

Водолій

Гарний момент для реалізації власного проекту, особливо для тих, хто пов'язаний із навчанням, поїздками, документами. У діяльності, пов'язаної з розвагами та творчістю можуть виникнути проблеми.

Риби

Складний час для тих, чия діяльність пов'язані з переміщеннями, частими поїздками. У дорозі можуть виникнути проблеми та поломки. Астролог радить більше уваги приділяти дітям та творчості.

Раніше "Апостроф" розповідав, у яких знаків Зодіаку в серпні почнуться важкі часи.