RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Діти для них не на першому місці: топ-6 найгірших мам за знаком Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли про найнеслухняніші і вперті "дитячі" знаки Зодіаку, назвали найгірших мам за гороскопом.

"Апостроф" розповідає про знаки Зодіаку, з яких виходять не найкращі матері.

Овен

Ці жінки перебувають під впливом Сонця, як мами вони схильні до спалахів гніву і необдуманих дій. Вони бувають несправедливими і охолонувши, намагаються загладити провину вибаченнями та подарунками.

Телець

Іноді мама-Телець не тільки не дуже цікавиться справами своїх дітей, а й засуджує їх. Якщо ці жінки не підходять до відносин з дітьми усвідомлено, вони ризикують виростити злісних підлітків із низькою самооцінкою.

Стрілець

Ці матері нехтують почуттями дітей та підходять до них із суворими моральними стандартами. Між ними постійно спалахують суперечки, яким немає кінця. Для мами-Стрільця існує лише одна думка – її.

Близнюки

Це недбалі матері, вони можуть забути покласти дитині обід до школи, або приготувати одяг на завтра. Мама-Близнюки зайнята самовираженням і постійною балаканиною. Згодом їхні діти вчаться відстороняться і йдуть в себе.

Терези

Представниці знаку бояться скандалів та сцен, тому багато чого в житті дітей пускають на самоплив. Вони мало цікавляться тим, чого дитина хоче насправді і вимагають, щоб вона розділяла її захоплення та поняття про прекрасне.

Лев

Леви сприймають дітей як продовження себе, тому неймовірно цінують їх досягнення та болісно сприймають невдачі. Вони ніколи не вибачаються перед дітьми. Їхні сини та дочки виростають травмованими та відстороненими.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які ненавидять дітей.