RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Близнюки втратять гроші, а Левам загрожують неприємності на роботі: тижневий прогноз для всіх знаків Зодіаку

Астрологи дали фінансовий гороскоп на тиждень, що почався, і попередили, що Марс, який має відношення до війни, до кінця тижня входить у вплив зірки з негативним впливом Алголь. Це призведе до зростання агресії, збільшення інтенсивності бойових дій, втрат, жертв, руйнувань.

Прогноз для кожного знака Зодіаку на тиждень з 8 по 14 серпня склала професійний астролог Надія Борова для Realist.online.

Овен

Головним фокусом уваги цього тижня для Овна стане дохід, стосунки відійдуть на другий план. Збільшити свої заробітки допоможе творчий підхід до роботи та нестандартні рішення. Можливо, у цьому буде потрібна допомога.

Телець

Основний час займатимуть дім та сім'я. Можливі розбіжності з партнером, нелегко донести свою позицію. У роботі можуть відбутися нововведення, які вимагатимуть нових знань та навичок.

Близнюки

Можуть вимагати вирішення якісь документальні питання: підписання паперів про спадщину або власність. Можливе узаконення давніх стосунків. Є небезпека залишитися без засобів для існування.

Рак

Кінець тижня принесе завершення рефлексій, прийняття ситуації такою, якою вона є і повернення у стабільний стан. Основним завданням буде пошук можливостей збільшення доходів, проте діяти треба обдумано.

Лев

Триває період важливих подій у особистому житті. На роботі можуть виникнути проблеми, пов'язані з перевірками. Не варто вплутуватися в сумнівні схеми. Також будуть складнощі у сфері домовленостей із партнерами по роботі.

Діва

У роботі стане більше порядку, хоча вона, як і раніше, займатиме багато уваги, варто виділити час для чогось, що не пов'язано з нею. В особистому житті настане "зима". Астролог радить не дати обставинам поставити життя на паузу.

Терези

Після 12 серпня Терези почуватимуться незатишно. Робота перестане приносити звичне задоволення та дохід. Астролог радить уникати зайвих витрат і, по можливості, відкласти гроші на майбутнє.

Скорпіон

Представники знака можуть опинитися у владі тривожності та незадоволеності, сприйняття реальності буде дещо болючим. Є небезпека вихлюпування негативних емоцій на близьких. Необхідно бути дуже уважним на дорогах.

Стрілець

Ймовірно повернення до раніше незакінчених справ чи проектів. На роботу йтиме більше сил, ніж зазвичай. Не виключені розбіжності із дітьми. Важливо виявити уважність до свого здоров'я, можливі збої у роботі гормональної системи.

Козеріг

Цей тиждень принесе вирішення давніх питань, які можуть бути пов'язані з дітьми їхнім життєвим вибором. У цьому можливі несподівані повороти подій. У роботі також можливі проблеми, як і з доходами.

Водолій

Ймовірна напруга з партнерами, подружжям. Можуть випливти на поверхню старі розбіжності, проте знайти рішення, як і раніше, не вийде. А ось робота буквально притягуватиметься до представників знака.

Риби

Можливі зміни у планах, форматі чи концепції роботи. Нелегко знаходитиме взаєморозуміння з іншими людьми. Цього тижня Риби буде закрито для альтернативної точки зору. Краще не проводити жодних маніпуляцій із нерухомістю.

Раніше астрологи назвали два знаки Зодіаку, які в серпні можуть стати жертвою обману.