RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Замучать турботою та порадами: ТОП-4 найгірших сестер за знаком Зодіаку

Стосунки між сестрами різні у кожній сім'ї: деякі стають найріднішими людьми на все життя, а дехто мріє покинути батьківський дім, щоб більше не бачитися з сестрою. Водночас є такі сестри, які намагаються стати "другою мамою" або навіть "суворим батьком".

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, представниці яких можуть "задушити" своєю турботою.

Лев

Леви в ролі сестер намагаються показати себе головними, особливо, якщо вони старші серед дітей. Представниці цього знаку переконані, що тільки вони знають, як краще поводитися, одягатися, говорити тощо. Левиці завжди беруть ініцативу у свої руки й намагаються спрямувати сестру в правильному (на їхню думку) напрямку. Іноді це дратує, але вони дійсно у такий спосіб проявляють свою любов.

Діва

Охх, Діви й справді можуть замучити свою сестру постійними читаннями моралі й непроханими порадами. Вони створюють собі образ мудрої наставниці для сестри, але це часто призводить до протилежного ефекту. Водночас Діва завжди і в будь-якій ситуації прийде на допомогу.

Скорпіон

Сестра-Скорпіон - це небезпечно, адже вона пам'яєтає усі ваші секрети, вчинки і слова. Якщо до неї ставляться з повагою і любов'ю, то вона ніколи цього не забуде, але негатив також берегтиме в пам'ті. Таку сестру не варто ображати, адже потім доведеться вимолювати прощення ще дуже довго.

Козеріг

Козероги намагаються конкурувати зі своєю сестрою, але глибоко в душі вірять, що їхня сестра все ж краща у деяких речах. Ззовні вони видаються абсолютно холодними й навіть заздрісними, а якщо ж зазирнути в душу, то там знайдеться місце для безумовної любові до сестри і турботи про неї.

Раніше "Апостроф" повідомляв про топ-3 найгірших хрещених за знаком Зодіаку.