RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Запальні й опиняються в центрі конфліктів: ТОП-5 "нещасливих" жіночих імен

Окрім жіночих імен, які роблять своїх власниць дуже щасливими, оскільки ангели-охоронці захищають їх від усіх негараздів, деякі жіночі імена несуть у собі досить важку енергетику, роблячи життя своїх власниць нестерпним. Тому при виборі імені батькам потрібно не схибити, а подарувати дочці гарне, "легке" ім'я.

Про це пише ресурс Сlutch, який назвав п'ятірку жіночих імен, що напевно принесуть своїм власницям багато випробувань.

Інна

Інна змалечку має напрочуд складний характер. Вона, як правило, "заводиться" з півоберту, завжди знаходить причину для суперечок, незговірлива. Їй дуже важко зав'язати теплі стосунки з людьми. Й з віком характер у Інни лише погіршується.

Лариса

Ларисам доводиться постійно стикатися зі зрадами. Але за характером вони власниці, тому й підступність переживають з нервовими зривами, які призводять до тривалих запоїв. Дівчата з таким ім'ям рідко вживаються зі своїми обранцями і рано розлучаються. Утім, коли Лариси створюють сім'ю вдруге, то дуже прив'язуються до своєї другої половинки, тож практично душать їх своєю любов'ю.

Надія

Надія за складом характеру досить ледача і воліє займатися чимось приємним для себе, а не працювати. Але їй доводиться узяти на свої тендітні плечі турботи про родину. Саме зазначена незбіжність бажаного та дійсного робить їхнє життя нестерпним.

Валерія

Сильне ім'я Валерія, на жаль, не робить її власницю щасливою, адже дівчина часто опиняється у самісінькому центрі конфліктів. Непередбачувана Валерія досягає успіхів у кар'єрі, але у особистому житті у неї, зазвичай, не усе так гладко.

Роза

Дівчата з ім'ям Роза мають важкий характер. Вони полюбляють пліткувати, взагалі не цінують почуття інших, вважаючи, що всі їм щось завинили. Завжди незадоволена всім Роза на компроміс якщо і йде, то лише коли немає іншого виходу. Вважає цілком нормальним пройтися по головам інших, би досягти мети. Але, як це часто буває з такими людьми, Роза буває щасливою рідко.

Раніше "Апостроф" писав про п'ять чоловічих імен, у власників яких непроста доля і важкий характер.