RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку постійно когось ненавидять - "погасити" їхній негатив не зможе ніхто

Деякі знаки Зодіаку відрізняються дружелюбністю, бажанням допомагати і практично в усьому бачать позитив. Інші ж знайдуть негатив навіть у сонячному дні і схильні до ненависті.

Які знаки Зодіаку особливо цим грішать, повідомляє kabluk.me.

Скорпіон

Представники цього знака Зодіаку відрізняються підозрілістю і постійно чекають каверзи. Скорпіонам здається, що їх хочуть зрадити або принизити, а всі довкола винні в їхньому поганому настрої. Під "шкаралупою" знаходяться чутливі вразливі люди, які накопичують негатив, коли їм роблять погано та виношують план найвитонченішої помсти.

Діва

Діви відповідальні, розумні та педантичні. Вони не терплять безвідповідальних та невиконавчих людей, які не відповідають їхнім очікуванням. Коли у Дів поганий настрій, вони показують свою вибагливість і прискіпливість, а просто невдоволення може перерости в знецінення.

Водолій

У те, що білий-пухнастий Водолій може когось ненавидіти, дуже складно повірити. Він приймає людей з усіма їхніми недоліками, цінує в них щирість, і не любить, коли прикидаються. До речі, нещирість представники цього знака Зодіаку визначають на раз-два і терпіти цього не мають наміру.

Рак

Раки дуже чутливі, вони гостро відчувають, коли їм люди не довіряють або в них сумніваються. А ще вони не люблять, коли їхні почуття ігноруються. Як тільки Рак розуміє, що людині на нього все одно, він починає дуже злитися. Виношувати свою образу він буде дуже довго, мовчки ненавидячи кривдника. А потім одного прекрасного дня виплесне всі образи та розчарування.

Козеріг

Козероги впевнені у собі і дуже відповідальні. Вони навіть припустити не можуть, що в чомусь неправі. Якщо Козеріг постійно чує від людей багато сумнівів та заперечень на свою адресу, він починає їх ненавидіти. Порад і заперечень Козеріг не терпить, і якщо людина продовжує йому щось нав'язувати, він стає ідіотом в очах Козерога.

Раніше ми писали, у яких знаків Зодіаку найскладніший характер.