RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Мрія всіх жінок та дітей: п'ять найідеальніших батьків за знаком Зодіаку

Як то кажуть, добрими таткми не народжуються – ними стають від безвиході. Батьки бувають абсолютно різні – дуже добрі чи надзвичайно суворі, абсолютно байдужі чи надмірно дбайливі, проте зірки все одно накладають свій відбиток на характер та поведінку глави сімейства з дитиною.

Апостроф пише про найідеальніших батьків, яким, згідно знакам Зодіаку, не в тягар змінювати підгузки, грати в ляльки і читати безліч разів ту ж саму казку на прохання малюка.

Рак

У представників Раків на першому місці завжди сім'я, тому батько-Рак дуже дбайливий і надійний і беззаперечно допомагатиме дружині з малюком, буквально з самого народження. Жодне купання, перевдягання, годівля, зміна памперса та вкладання в ліжечко не обійдеться без нього. Такі батьки встановлюють з дитиною глибокий емоційний зв'язок, який з роками лише міцнішає. Батько-Рак знає ім'я першої закоханості своєї дитини, з ким вона товаришує і кого боїться, чим цікавиться і ким у майбутньому хоче стати.

Козеріг

Батько-Козеріг дуже вимогливий до свого чада, оскільки вважає головним завданням свого життя виховати гідну людину, проте, з іншого боку, він дуже дбайливий. Причому, вимогливість виявляється не у побитті, а у практичності. Козеріг пояснює дитині, навіщо потрібний режим та заняття спортом, як розпоряджатися грошима тощо. Він хоча іноді й балує своїх дітей, але в допустимих межах.

Діва

Батько-Діва, на перший погляд, видається байдужим, проте ще до народження малюка він встигає вивчити всі доступні матеріали про виховання дітей, їх хвороби та "підводні камені". Він підхоплюватиметься раніше матері за криком малюка, його годуватиме, гулятиме і купатиме. З ним дитина буде як за кам'яною стіною.

Риби

Батьки, народжені під цим знаком, назавжди залишаються вірними друзями та наставниками для своїх дітей. Риби завжди вислухають малюка, витруть йому сльози, дадуть мудру пораду, підбираючи потрібні слова. Риби прищеплять своїм дітям любов до малювання та музики, оскільки є творчими людьми. Тому їх часто можна зустріти не на ігровому майданчику, а у музеї, галереї чи на концерті.

Водолій

Водолії свою любов до дитини виявляють потай, "яжебатько" - це не про них. Вони не кричать про свої почуття на кожному розі, а своїми вчинками доводячи, що малюк для нього – головне. Батько-Водолій мудро не нав'язуватиме свою думку дитині, воліючи м'яко спрямовувати її до правильного прийняття рішення, проте право останнього слова все одно залишиться за дитиною. Водолії живуть за принципами, що кожна, навіть найменша людина, є особистістю.

Телець

Батько-Телець намагається зробити своїх дітей щасливими і не кричатиме, а тим більше фізично не каратиме дитину, навіть якщо той зламав дорогу техніку. Він просто поговорить з ним по душах і попросить так більше не чинити.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав про найгірших мам за знаком Зодіаку.