RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Ідеальний чоловік та справжній господар: ТОП-3 чоловічих імен для щасливого шлюбу

На характер людини впливають не тільки зовнішні умови й спадковість, а ще й її ім'я. Деякі чоловіки - природжені сім'янини, з якими можна прожити в шлюбі довго й щасливо.

Про імена чоловіків, які стануть найкращими сім'янинами, розповіли в Clutch.

Володимир

Володимири завжди уважні до своєї коханої, вони її розуміють, тому можуть замінити їй навіть подругу чи психолога, адже не засуджуватиме, а даватиме підтримку в усьому. Такі чоловіки прагнуть міцної родини, для щастя якої вони зроблять усе можливе. Але варто зауважити, що такого ж ставлення Володимири очікують і від обраниці.

Дмитро

Діми, зазвичай, довго обирають собі кохану, тому що хочуть знайти ту, яка розділятиме їхні цінності, зокрема, сімейні. Якщо вам вдасться завоювати довіру Дмитра, то можете вважати, що витягли білет у щасливе життя. Дмитро кохатиме дружину до безтями й ніколи її не зрадить. До того ж він намагатиметься дати їй усе, що від нього залежить.

Іван

Івана можна назвати ідеальний чоловіком і справжнім господарем, який і гроші зароблятиме, і не цуратиметься хатньої роботи. Для таких чоловіків зовсім не складно допомогти дружині приготувати вечерю чи зробити уроки з дітьми, адже вони часто мають прогресивні погляди на сімейне життя. Івани також люблять влаштовувати приємні сюрпризи для коханої: подарунки, несподівані подорожі, романтичні вечері.

Раніше "Апостроф" писав про три чоловічі імені, власники яких одружуються кілька разів.