RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

На роботі, в коханні та особистому житті: у чотирьох знаків Зодіаку восени розпочнеться "чорна смуга"

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, на кого чекає черга невдач цієї осені. Йдеться про Раки, Скорпіони, Водолії та Риби.

Про це розповідає "Апостроф".

Рак

Обставини складатимуться проти Раків. Можливо депресивний стан через це. Думки все частіше ставатимуть похмурими, а непорозуміння з близькими лише посилить це. Можуть бути проблеми в особистому житті, роботі, здоров'ї. Астрологи рекомендують бути терплячими, тому що це лише невеликий період, за яким піде "біла смуга".

Скорпіон

Над Скорпіонами фарби згустяться цієї осені, до чого були передумови ще влітку. Можуть бути розриви у відносинах, розбіжності з людьми. Водночас впоратися з проблемами допоможе постійна робота та професійне зростання.

Водолій

Водоліям буде нелегко восени, на них чекають "американські гірки" зі, здавалося би, вдалими пропозиціями, новими можливостями та знайомствами, але які будуть вибивати з колії. Невезіння переслідуватиме в кожному з наданих шансів долі, яка насправді збирається відчувати Водоліїв.

Риби

У сімейних Риб все буде добре в цій сфері й надалі, але проблеми підкрадуться до сфери фінансів та роботи. Можливе звільнення, втрата частини доходів.

Нагадаємо, астрологи дали поради, як слід поводитися в дружніх і любовних відносинахз кожним знаком зодіакального кола.