RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Їх небезпечно садити за кермо: п'ять жіночих імен, які носять найгірші водійки

Астрологи, які раніше назвали найпроникливіших людей за гороскопом, розповіли, жінок з якими іменами краще не пускати за кермо автомобіля.

"Апостроф" розповідає, які жіночі імена носять найгірші водійки.

Зоя

Ці жінки найчастіше депресивні і час від часу можуть впадати в смуток. Через втому їм складно сконцентруватися за кермом, тож Зоям краще бути пішоходами.

Маргарита

Власниць цього імені дуже легко відволікти на якусь нісенітницю, тому, як стверджують, астрологи, висока ймовірність ДТП за участю Маргарит.

Лілія

Вони народжуються вибуховими та примхливими, і їх дуже легко вивести із себе. Після сварок Лілія може поринути у думки про подальше життя та "наламати дров", перебуваючи за кермом автомобіля.

Вікторія

Перемог за кермом від Вікторій не слід очікувати. Злий жарт із надто впевненими в собі жінками може зіграти їхня безкомпромісність. За словами астрологів, Вікторії люблять швидку їзду та можуть підрізати сусідній автомобіль, за що їхня доля дуже часто карає.

Олена

Ці жінки звикли жити напоказ та демонструвати якісь предмети розкоші. Олени звикли їздити ефектно та не звертають увагу на інших учасників руху.

Раніше ми публікували жіночий гороскоп на цілий тиждень.