RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

"Гуляють" на стороні: чотири імені, які носять найзрадливіші чоловіки

Деякі люди ні за що у світі не зрадять своїх коханих, а для декого "погуляти" на стороні - звична справа. Одна із причин схильності до зрад - це ім'я людини.

Астрологи назвали "Апострофу" три чоловічі імені, власники яких можуть завести коханку.

Артем

Артеми занадто вимогливі до жінок. Чим більше часу він проводить із обраницею, тим більше недоліків і вад у ній знаходити, після чого починає шукати нову "ідеальну" дівчину. Однак така історія повторюється з кожному наступною пасією Артема.

Микола

Микола не уявляє життя без жіночої уваги до його персони. Він обирає максимально різних за характером жінок, щоб отримати багато нових та "гострих" відчуттів, які будуть кардинально відрізнятися. До того ж Миколи люблять ризик, через що йдуть на зради, адже їх захоплює думка бути спійманим і застуканим.

Герман

Герман - це амбітна людина, яка завжди хоче бути переможцем. А як відомо, для Германа немає більшої перемоги, ніж піти на побачення з черговою прекрасною дівчиною. Хоч він і не дає надії своїі обраницям, але вони почуваються зрадженими, коли бачать його з іншою.

Тимур

Тимур любить шукати в житті пригоди. Йому подобається весь час відчувати пристрасть і закоханість, тому він шукає цікавих для себе жінок нон-стоп, навіть коли з однією вже почав стосунки. Водночас Тимур не має намірів приховувати, що не може бути в моногамних стосунках і наполягатиме на вільних. Якщо обраниці це не сподобається, то він легко знайде іншу.

Раніше "Апостроф" писав про власників трьох чоловічих імен, які ідеально підходять для шлюбу.