RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Купаються в грошах: п'ять чоловічих імен, володарі яких стають багатіями

Власники деяких чоловічих імен буквально народжені бути щасливчиками – вони з легкістю будують бізнес, легко знаходять спільну мову з партнерами та щасливі у коханні.

Чоловіки, з якими іменами найчастіше стають багатими розповідає "Апостроф".

Леонід

Чоловіки з цим ім'ям мають потужну енергетику, яка буквально притягує багатства, блага, нерухомість і навіть владу. Леонід вміє підпорядковувати, керувати та маніпулювати. Всесвіт розташований до власників даних імен і щедро їх обдаровує.

Володимир

У перекладі це ім'я звучить як "володар світом". Ця установка настільки закладена в імені, що Володимирам легко будувати кар'єрні сходи та налагоджувати соціальні мости. Вони легко входять у контакти, заводять потрібні зв'язки, а за допомогою своєї легкості та витонченого розуму, вміють вибудовувати власний міні-всесвіт.

Михайло

Це чоловіки, які не мають особливої удачливості, проте бачать мету і не бачать перешкод. Вони вміють заробляти гроші, всупереч ситуаціям та обставинам. Багатство для них – це не привід вихвалятися новою моделлю авто, а можливість жити в комфорті.

Олексій

Вони володіють м'якою енергетикою, і мов справжні сірі кардинали, які все життя знаходяться на других ролях, але примудряються заробити грошей більше, ніж перші особи. Вони майстри інтриги, закулісної гри, і така тактика дає дуже добрий результат. У Олексіїв не буває спонтанних цілей, все лише у довгостроковій перспективі. Збагачуються вони також поступово, поетапно, але це відбувається обов'язково.

Аркадій

Це ім'я ніби виграшний квиток для їхнього власника - їм часто щастить у лотереях, перепадає спадщина або вони знаходять багату дружину. Найчастіше Аркадії не заробляють легальним способом, віддаючи перевагу чомусь напівлегальному, гнучкому, слизькому. Проте, маючи гнучкий характер і заповзятливість, власники цього імені ніколи не залишаться без грошей.

Раніше ми писали, власникам якихось чоловічих імен не щастить у житті.