RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

1 червня

Всі новини

Люблять вимотувати нерви: три жіночі імені, які носять істерички

Бувають представниці прекрасної статі, які живуть за принципами "раціо", проте існують і такі, у яких емоції б'ють через край, а життя з ними схоже на вируючий, будь-якої хвилини готовий вибухнути вулкан, навіть без видимих причин.

Астрологи виявили прямий зв'язок деяких жіночих імен із нестерпним та істеричним характером їх власниць, пише "Апостроф".

Катерина

Ім'я Катерина з давньогрецької перекладається як "непорочна". Проте Катя далеко не свята, вона домагається бажаного за будь-яку ціну, якщо не вмовляннями, то сльозами та криком. Причому, якщо вона спочатку не отримує бажаного, то впадає в істеричний стан, чим, за підсумком, змушує опонента поступитися.

Олена

Олена також родом із Стародавньої Греції. Це ім'я перекладають як "світла". Олена навіть дуже товариська, але й дуже дратівлива, не здатна стримати емоції. З Оленами краще не сперечатися, оскільки це марно. Вони на всі 100 відсотків впевнені, що завжди мають рацію, тому болісно реагують на критику.

Марина

У перекладі з латинського Марина - "морська", тому її завжди не по-дитячому "штормить". Марина волелюбна і не приймає заборони. Вона чудовий маніпулятор, проте дуже імпульсивна. Якщо Марина істерить, то найкращим виходом буде дати їй спокій, доки не перебіситься.

Нагадаємо, раніше ми писали про найдратівливіші для чоловіків жіночі імена.