RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ніколи не стануть алкоголіками: п'ять головних непитущих за знаком Зодіаку

Деякі представники гороскопа зовсім не вміють пити, а п'яти знакам Зодіаку алкоголізм не загрожує чи протипоказаний.

"Апостроф" розповідає про головних непитущих представників гороскопа.

Овен

Молодість представників знаку часто проходить бурхливо, тому, подорослішавши, вони знають свою межу. Від келиха гарного вина Овен не відмовиться, але зайвого собі не дозволить. Однак на спір ці азартні люди можуть перебрати, але це лише стає для них уроком.

Рак

Ці люди стають дуже неприємними, коли п'яніють. Вони дуже емоційні, кажуть все, що накипіло, раптово плачуть чи сміються, можуть почати ображати навіть важливих для себе людей. Тому, навчені гірким досвідом, вони намагаються не торкатися чарки.

Лев

Серед цих людей практично немає п'яниць, у них є "ген тверезості", який чітко говорить їм, коли настав час зупинитися. Водночас, від чарки вина чи коньяку у дружній компанії Лев ніколи не відмовиться.

Скорпіон

Ці люди мають вибуховий і імпульсивний характер. Вони також дуже розумні і тому усвідомлюють свою міру в алкоголі і до чого може призвести її перевищення. Скорпіони часто вибирають екстремальні види спорту.

Риби

Це чутливі мрійники, вони вміють співпереживати і мають високу емпатію. Однак випивши зайвого, стають безтактними та прямолінійними без міри. При цьому Риби схильні до алкоголізму, тому їм варто шукати для себе фактори, що стримують.

Раніше "Апостроф" розповідав, як різні знаки Зодіаку реагують на алкоголь .