RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Осінь та зима їм не до вподоби: чотири шанувальники теплої погоди за знаком Зодіаку

Деякі люди люблять осінь і зиму, інші ж у ці періоди, ніби впадають у сплячку – їх не спокушає перспектива кілька найближчих місяців кутатися в товсті светри та довгі шарфи.

Які знаки Зодіаку ненавидять холоди повідомляє "Апостроф".

Овен

Представники цього знаку Зодіаку народилися навесні і це їхня улюблена пора року. З настанням першого тепла, Овни начебто розквітають, а коли можна проводити багато часу на свіжому повітрі, вони стають просто щасливими.

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку люблять спілкування, весело проводити час, подорожувати та влаштовувати різні вилазки на природу. Оскільки в холодну пору року асортимент розваг обмежений, то їм доводиться несолодко.

Рак

Раки найбільше дбають про своє здоров'я. Вони бояться захворіти і всіляко уникають застуди. У холодну погоду представники цього знаку намагаються сидіти вдома, приймати вітаміни та пити гарячий чай. Їхня найзаповітніша мрія – не виходити з дому, поки не закінчиться зима.

Лев

Леви – товариські люди, люблять піші та велопрогулянки, тому їм важко, коли вони не може перебувати в центрі уваги через погоду. Якщо день не сонячний, настрій у Лева різко падає. Їхній душевний стан багато в чому залежить від природних змін.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку чекають на осінь з нетерпінням.