RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Можуть вирости мільйонерами: названі імена, носії яких притягують багатство

Наділяючи дитину ім'ям, батьки бажають, щоб воно оберігало їхнє чадо і приносило удачу. Носії деяких імен можуть стати добре забезпеченими людьми в майбутньому.

Про це повідомляє "Апостроф".

Йосип

Це ім'я так буквально і перекладатиметься – "примноження", "прибуток". Воно може запрограмувати хлопчика для досягнення кар'єрних висот і спонукати до вивчення фінансової грамотності.

Борис

Чоловіки з цим ім'ям вміють швидко заробляти свої гроші і навіть не потребують стартового капіталу збоку. У них дуже розвинена інтуїція щодо того, куди варто вкладати свої гроші, а багато хто радиться з ними щодо власних інвестицій.

Павло

Чоловіки із цим ім'ям обирають роботу, пов'язану з грошима: банки, економічні та біржові фонди, це захоплює їх із головою. При цьому вони байдужі до азартних ігор і вважають, що це не допоможе примножити капітал, а може лише зіпсувати їхній аналітичний розум.

Злата

Це ім'я говорить саме за себе - воно означає "золота". Відмінним напрямком для розвитку бізнесу може стати ювелірна сфера.

Поліна

Вони ставлять собі за мету побудувати кар'єру і заробити багато грошей ще з дитинства. А все, що Поліна собі задумала, вона так чи інакше втілить у життя. Вміння поводитися з грошима, заробляючи їх, і робить її багатою.

Оксана

Часом Оксани стають щасливими у шлюбі, а іноді у коханні – все залежить від того, як складеться їхня доля. Гроші знаходитиму її самі, але річ у тому, що для цього потрібно буде витратити чимало часу та сил.

Раніше ми писали, які імена чоловіків приносять щастя.