RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Не думають про потомство: три чоловічі імені, власники яких не хочуть заводити дітей

Практично з юності кожен чоловік знає, що він повинен збудувати будинок, посадити дерево і виростити сина. Але деякі чоловіки так завзято уникають серйозних відносин, що навіть розмови про дітей можуть довести їх до нервового зриву. Тим більше, діти можуть бути неслухняними і впертими .

"Апостроф" дізнався, з носіями якихось чоловічих імен "каші не звариш", якщо справа стосується питання збільшення сім'ї.

Вадим

Вадим терпить дітей, якщо вони вже є. Але поки діти в планах, він всіляко чинить опір навіть розмовам про те, що настав час обзавестися малюком. Для Вадима маленький хлопчик чи дівчинка – це прикра перешкода для реалізації грандіозних проектів. Вадим егоїст і думає тільки про себе й спадкоємці у його думках відсутні.

Борис

Борис, як не прикро, проводить життя на самоті. Борисам доводиться завжди боротися за своє виживання в цьому світі, і тому вони не мають ані часу, ані бажання, аби обзавестися потомством.

Костянтин

Навіть у зрілому віці Костянтин залишається "маминим синочком" і його жінка повинна бути у всьому схожа на матір, на що не всі згодні. Крім того, Кості як би застряють у підлітковому віці та байдужі до того, що у них немає своїх дітей.

Нагадаємо, раніше ми писали, що власниці деяких жіночих імен ніяк не можуть зрозуміти, чому не користуються популярністю у чоловіків, навіть якщо вони мають гострий розум і приємну зовнішність.