RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Швидко старіють: три жіночі імені, чиї носії виглядають старшими за свої роки.

У кожного імені існує особлива енергетика, яка наділяє своїх носіїв різними якостями та рисами характеру – на думку експертів, деякі імена "омолоджують" своїх власниць, до інших старість приходити раніше за всіх.

Про це повідомляє "Апостроф".

Надія

Це ім'я знаходиться під впливом Сатурна – планети працьовитості та активної життєвої позиції, що дозволяє Надіям долати багато труднощів, які нерідко позначаються на їхньому зовнішньому вигляді. Нерідко Надії виглядають старшими за своїх ровесниць, як у розумовому плані, так і зовні. Найчастіше, вони мають холеричний тип характеру, швидко спалахують і потім довго приходять до тями. Також, Надії близько приймають все до серця і тяжко переживають невдачі, що позначається і на їхньому зовнішньому вигляді.

Марина

Це ім'я знаходиться під впливом Місяця, який наділяє своїх підопічних деякими особливостями у зовнішності. При правильному харчуванні та догляді за собою вони можуть виглядати привабливо і молодо, але варто їм лише розслабитися, як їхня фігура починає швидко змінюватися. Саме ця якість здатна дорослити і навіть старити жінку, названу Мариною. Незважаючи на це, Марини часто подобаються чоловікам – вони впевнені в собі, мають контрастний характер і знають, що сказати в потрібний момент.

Наталя

Деякі Наталії виглядають молодшими за свій вік, але більшість виглядають старшими за своїх ровесників. Це ім'я знаходиться під знаком Зодіаку Діва – символом серйозності та розважливості. Носії цього імені беруть на себе багато обов'язків і відповідальності, що нерідко додає віку. Багатьом людям Наталя здається більш дорослою жінкою, ніж насправді.

Раніше ми писали, з якими іменами жінки можуть ніколи не вийти заміж.