RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Бережіть свої нерви: імена чоловіків, з носіями яких розлучення перетвориться на пекло

Багато хто вважає, що на характер людини впливають не лише зовнішні умови та спадковість, але ще й його ім'я. І, якщо деякі чоловіки – вроджені сім'янини, з якими можна прожити у шлюбі довго і щасливо, то інші проявляють свою сутність вже будучи одруженими, а потім у процесі розлучення стають особливо нестерпними.

Чоловікам з якими іменами не можна довіряти, розповідає "Апостроф".

Володимир

З боку Володимири здаються спокійними та розважливими, проте, як тільки у нього все йде не за планом, вони миттєво виходять із себе і з ними неможливо досягти компромісу. Під час розлучення Володимири стають особливо жорстокими – вони погано контролюють емоції, чекати від нього делікатності не доводиться. Не варто вступати в конфлікти з носієм цього імені, краще зберегти свої нерви і спілкуватися через посередників.

Олег

Власник цього імені відрізняється категоричним та жорстким характером. Він завжди впевнений у своїй правоті і відстоюватиме її до втрати сил. Не має значення, чим доведеться заради цього пожертвувати. Якщо відносини втрачені і справа йде до розставання, Олег стає дріб'язковим та мстивим. Він не поступиться вам ні в чому, ніколи не стане вибачатися. Приготуйтеся до того, що при розлученні цей чоловік виявить фантастичний егоїзм.

Артур

Чоловіки з цим ім'ям наділені впертим та запальним характером – якщо вони впевнені у своїй правоті, переконувати їх немає сенсу. Артури у своїх рішеннях непостійні та часто переборщують. Носії цього імені не визнають поразки, а розлучення він саме так і сприймає – він спробує повернути обраницю і використовуватиме для цього маніпуляції та "каяття". Тому доведеться зібрати волю в кулак і вживати рішучих заходів.

Олександр

Чоловік із цим ім'ям справляє враження доброзичливого, простого та відкритого хлопця. Здається, що у його коханої жінки ніколи не буде приводу для сварок та недовіри. Однак це не відповідає реальності – Олександр може довго тримати марку, при цьому накопичуючи всередині негатив. Періодично він буде вибухати, показуючи агресію та безрозсудність, атакуючи жінку часом не лише словами. У процесі розлучення, від Олександра виходитиме ненависть і сарказм, але є шанс, що він швидко дасть спокій колишній коханій, переключившись на нову пасію.

Ігор

Цей чоловік вимогливий до дружини і дуже ревнивий. Він постійно змінює думку під впливом обставин, легко забуває обіцянки. При цьому від жінки очікує уваги, турботи та відповідальності. Навіть при розлученні він ніколи не визнає своїх помилок. Ігор може налаштовувати дітей та друзів проти колишньої дружини, будувати підступи за її спиною. Зберігайте спокій: якщо ваша позиція буде твердою, то причини конфліктів поступово вичерпаються.

Раніше ми писали, які імена носять нелюди та тирани.