RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

За ними потрібне око та око: топ-5 неслухняних дітей за знаком Зодіаку

Батьки завжди вважають свою дитину найкращою у світі, але навіть наймиліші діти часто можуть попсувати нерви. Дехто з дітей показує характер ще з пелюшок та намагається вирватися з-під батьківського контролю.

Астрологи назвати 5 знаків Зодіаку, під якими народжуються найнеслухняніші діти.

Овен

Вогняні Овни демонструють впертість і непокірність з пелюшок - вони не бояться робити помилки, адже для них у пріорітеті все вирішувати самостійно без батьківських порад. Дитина Овен - норовлива особистість, яка не терпітиме якісь рамки й правила, встановлені будь-ким дорослим. Це справжні маленькі "розбійники"! Водночас вони надзвичайно цілеспрямовані, тому при правильному вихованні такі діти можуть стати доволі успішними в житті.

Телець

Земляні Тельці дуже вперті діти - їм неможливо щось довести, але самі Тельці ще з дитинства вчаться чітко висловити свою позицію щодо того чи іншого питання з готовністю обстоювати власну правоту та аргументувати кожне слово. Також діти, народжені під цим знаком, мають задатки лідера, які починають демонструвати ще в дитячому садку. Домовитися батькам з такою дитиною можна шляхом використання її любові до комфорту. Як кажуть, іноді гарну поведінку можна купити.

Лев

Левенята ще дитиною приміряють на себе корону. Якщо таких дітей хвалити, називати найкращими і завжди віддавати лаври переможця, то вони будуть наймилішими й найщасливішими на світі. Однак коли хтось насмілиться похитнути "трон" Левенятка - істерика незабариться. Дитина перетвориться в страшенно примхливого і неслухняного егоїста. Головне завдання батьків такої дитини - стати для неї авторитетом і прикладом.

Скорпіон

Діти Скорпіони відрізняються підвищеною емоційністю та норовливістю, а також схильністю до сварок. Їм байдуже з ким сперечатися, чи то однокласники, чи то вчителі, чи батьки. Таку поведінку варто змінити, але зробити це м'яко й без примусу, щоб Скорпіончик не причаїв образу. Зауважте, що представники цього знаку Зодіаку мстиві люди.

Козеріг

Багато людей захоплються дітьми Козерогами, адже вони врівноважені, раціональні, серйозні й відповідальні. Це, звичайно, добре, але зайва впертість робить їх одними з найнеслухняніших дітей за знаком Зодіаку. Козероги завжди роблять так, як самі хочуть, але при цьому вони не стануть влаштовувати сцени чи сперечатися з батьками - виберуть момент, коли батьки не зможуть їм перешкодити зробити задумане.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які знаки Зодіаку стають найсуворішими батьками.