RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Приваблюють багатство: ТОП-5 "грошових" імен для хлопчиків

Ім'я впливає на долю людини, деякі, наприклад, роблять своїх власників справжніми щасливчиками, а інші - програмують на багатство.

Про це пише Кolobok.ua.

Доктор психологічних наук і професор Борис Хигир більше 30 років розробляв унікальну "звукову теорію імені", згідно з якою комбінація звуків і вібрацій у власному імені безпосередньо впливає і на характер людини, і на її життя.

Банківські аналітики вивчили дані 12 мільйонів клієнтів та виділили чітку закономірність за іменами. Виявилося, що "багатіїв" у всіх країнах пострадянського простору звати практично однаково.

Борис (славний у боротьбі). Це ім'я надає неймовірної впевненості у собі. Ці хлопчики з дитинства знають чого хочуть і планомірно йдуть до мети напролом - не шкодуючи ані себе, ані оточуючих. Борис - талановитий, сильний і наділений сталевою волею, із цих чоловіків виходять дуже жорсткі керівники.

Володимир (володіє світом). Володимир обдарований цілеспрямованістю та наполегливістю, він іде на виправданий ризик, але завжди приймає виважені рішення. Він часто стає лідером і досягає високого становища у суспільстві. До власників імені прислухаються, у них просять поради у важливих справах.

Ігор (воїн бога Інга). Ім'я має давнє скандинавське походження, воно присвячене богу родючості та достатку Інгу. Ці чоловіки самостійні, наполегливі та ініціативні. Вони відкриті для нового та завжди готові вчитися. Начальство цінує їх за новаторство, вони також часто стають успішними керівниками.

Лев (лев, цар звірів). Лев може здаватися млявим та флегматичним, але під зовнішньою маскою ховається неймовірна цілеспрямованість, сталість та сила волі. Ці чоловіки здатні пересунути гори – вони терпляче і послідовно йдуть до мети. Лев йде на вершину твердим та розміреним кроком.

Олег (святий, священний). Ці горді та самолюбні чоловіки не готові задовольнятися малим і завжди знайдуть можливість піднятися кар'єрними сходами та збільшити свій добробут. Олег має аналітичний склад розуму і йде до результату крок за кроком. Також він уміє правильно вкласти гроші.

Раніше "Апостроф" розповідав, які імена носять чоловіки, схильні зраджувати своїм жінкам.